Mondbeschermer

Bent u op zoek naar een mondbeschermer? Zorg dan dat uw mondbeschermer van de beste kwaliteit is. Er is veel goedkope rommel op de markt. Helaas merk je de kwaliteit pas als het al te laat is. Eigenlijk is er maar een plek waar de beste mondbeschermer, zoals een bitje eigenlijk heet, gemaakt kan worden: de tandartspraktijk. Samen met Tandartspraktijk Tilburg bieden wij bitjes aan. Dit betreft een op maat gemaakt sportbitje wat opgebouwd is uit verschillende harde en zachte lagen wat een perfecte pasvorm en optimale bescherming biedt voor uw gebit.

Mondbeschermer kopen voor een heel team of club?

Laat het ons dan weten. We maken dan een aantrekkelijke aanbieding (afhankelijk van de aantallen) en doen de afdrukfase op een dag op uw locatie. We bieden dit aan in de regio Brabant. Komt u uit een andere regio neem dan even contact met ons op. We maken dan een passend voorstel.

Mondbeschermer kopen in clubkleuren

Wilt u uw sportbitje in uw eigen clubkleuren of heeft u andere wensen? Alles is mogelijk.

Vergoeding kosten mondbeschermer door zorgverzekering

Een mondbeschermer valt niet in de basiszorg. Ook niet voor kinderen. In veel aanvullende verzekeringen wordt dit echter wel verzekerd. Ook voor <18 jaar. Wij kunnen inzien of u waarschijnlijk verzekerd bent. Vraag ons vrijblijvend om advies of maak direct online een afspraak.