Kunstgebit of klikgebit aan huis

Eefiq Eijkemans | Klinisch Prothese Tandtechnieker
Eefiq Eijkemans | Directeur eigenaar |Klinisch Prothese Tandtechnieker

Wilt u een kunstgebit of klikgebit aan huis laten aanmeten of vervangen en bent u bedlegerig of kunt u uw huis niet uit? Bij een volledige prothese kunnen wij de oplossing zijn. Onze tandtechnicus van Tilburg Tandtechniek staat voor u klaar. Wij bieden persoonlijke aandacht. In samenwerking met Tandartspraktijk Tilburg kunnen we onze patiënten optimaal aan huis verzorgen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Tilburg nabij Belgie. Bel nu: 013-7115145 om direct een afspraak in te plannen met onze klinisch prothese tandtechnieker.

Wij verzorgen ook reparaties van uw kunstgebit of klikgebit aan huis.

Kunstgebit of klikgebit aan huis

Tandartspraktijk Tilburg (waar Tilburg Tandtechniek onder andere werkzaam is) biedt naast protheses en tandtechniek in Tilburg ook reguliere tandheelkunde kindertandheelkunde, esthetische en cosmetische tandheelkunde, parodontologie, preventie, mondhygiëne, implantologie, kroon- en brugwerk, angstbegeleiding door een psycholoog, dieethiek, logopedie maar ook voor bijvoorbeeld tanden bleken kunt bij bij ons terecht. Daarnaast hebben we een klinisch prothese tandtechnieker in dienst die zorg draagt voor patiënten die een kunstbegit of klikgebit hebben of willen krijgen. Hij kan zelfs bij u aan huis komen indien u een volledige prothese nodig heeft. Kortom, alle tandheelkundige specialismen onder een dak.

Tilburg Tandtechniek is makkelijk bereikbaar vanuit de ringbaan. We hebben parkeerplaats voor de deur en er is een bushalte voor de deur met een rechtstreekse verbinding +/- 5 min. vanuit het centraal station. Onze tandartsen, mondhygiënisten en assistentes staan elke werkdag voor u klaar om uw mond gezond te houden. Op zaterdag zijn we geopend en op dinsdag zijn we zelfs tot 21.30 uur ‘s avonds geopend. Vul het formulier hiernaast in en wij bellen of mailen u voor een afspraak.

U kunt bij onze tandtechnicus indien nodig dezelfde dag nog terecht. Wij staat voor u klaar. Wij nemen graag de tijd voor u als patiënt. Ervaar het eens of lees de ervaringen van anderen.

Kosten kunstgebitten

U ziet dat er dus veel verschillende soorten en prijzen zijn. Wat de kosten zijn van een kunstgebit is dus afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

De kosten voor een kunstgebit komen gemiddeld neer op ongeveer € 275,-. Dit is de 25% eigen bijdrage (hier kunnen natuurlijk geen rechten aan ontleend worden) afhankelijk van uw situatie natuurlijk. 75% wordt namelijk door de zorgverzekeraar betaalt uit de basiszorg. Indien u aanvullend verzekerd bent kan het zo zijn dat deze kosten ook verzekerd worden.

Kosten reparatie kunstgebit

De kosten voor de reparatie van een volledig kunstgebit worden betaalt uit de basisverzekering.

Wij verzorgen ook reparaties aan huis.

//