Vacature Klinisch Prothese Tandtechnicus Tilburg

Functie: Klinisch Prothese Tandtechnicus
Locatie: Tilburg, Bijsterveldenlaan 5, Reeshof
Waardering: Marktconform
Aantal dagen: in overleg
Plaatsing: per direct
Contactpersoon: E. Eijkemans, [email protected]

Bedrijfsprofiel
Tilburg Tandtechniek is een modern lab waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Tevens zijn we volop bezig met nieuwe ontwikkelingen omtrent prothetiek.
Onder de collega’s heerst er een prettige sfeer. De medewerkers werken in teamverband en gaan respectvol met elkaar om. Kwaliteit staat voorop. Alle collega’s vinden dat patiëntzorg op nummer 1 staat, dat zien we terug aan de vele inschrijvingen elke week welke door mond tot mond reclame bij ons terecht komen. 
Wij zijn geen omzet gedreven praktijk wat je steeds vaker ziet maar gaan voor kwaliteit, liefde voor de patiënt en doen veel aan intercollegiaal overleg.   De praktijk is voorzien van de allernieuwste technieken en zeer moderne en ruime kamers. Alle laatste technieken worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd binnen de praktijk.

Functie omschrijving
Vanwege de groei van onze praktijk hebben wij een vacature. 
Ben je open en gericht op kwaliteit en vind je goede (na)zorg voor onze patiënten ook belangrijk, dan ben je van harte welkom. Ervaring aan de stoel is een vereiste. 

Arbeidsvoorwaarden
Onze praktijk biedt een prettige werkomgeving, ervaren medewerkers, een leuk team met de nieuwste technieken. 
Bij Tilburg Tandtechniek werkt u rechtstreeks samen met verschillende disciplines binnen de tandheelkunde.
Met veel nieuwe inschrijvingen per week kunt u rekenen op een gezond gevulde agenda en een grote variëteit in behandelingen.

Neem contact op met E. Eijkemans |E: [email protected] |