Kunstgebitten

Kunstgebitten in verschillende soorten
Kunstgebitten in verschillende soorten

Bent u op zoek naar informatie over kunstgebitten? Bel dan: 013-7115145 of maak online een afspraak. Wij kunnen u vrijblijvend van alle informatie voorzien.

Tilburg Tandtechniek komt zelfs aan huis als u aan huis gekluisterd bent.

Kunstgebitten zijn er in verschillende soorten en maten. Voor elke mond en elke portemonnee hebben wij een passende oplossing. Hieronder een greep uit een aantal mogelijkheden.

Kunstgebitten soorten

Zo heb je noodkunstgebitten, volledige gebitsprotheses, partiële gebitsprotheses, klikgebitten, gefreesde gebitten, opgebouwd uit polymeren, geprinte kunstgebitten, porseleinen kunstgebitten en ga zo maar door. Te veel om op te noemen. Het is daarom belangrijk om u vooraf goed te laten informeren over de voor- en nadelen en natuurlijk kosten van deze kunstgebitten.

Kosten kunstgebitten

U ziet dat er dus veel verschillende soorten en prijzen zijn. Wat de kosten zijn van een kunstgebit is dus afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

De kosten voor een kunstgebit komen gemiddeld neer op ongeveer € 275,-. Dit is de 25% eigen bijdrage (hier kunnen natuurlijk geen rechten aan ontleend worden) afhankelijk van uw situatie natuurlijk. 75% wordt namelijk door de zorgverzekeraar betaalt uit de basiszorg. Indien u aanvullend verzekerd bent kan het zo zijn dat deze kosten ook verzekerd worden.

Kosten reparatie kunstgebit

De kosten voor de reparatie van een volledig kunstgebit worden betaalt uit de basisverzekering.

Wij verzorgen ook reparaties aan huis.